techbreakfast

T E K N O L O G I O I L L A

 T U L O S T A

 
AdobeStock_125603109 [Converted] kopio.png
 

Tech&Breakfast

Teknologioilla tulosta

Oletko sinäkin huomannut, kuinka teknologioiden ympärillä vallitsee suuri hypetys?

Me olemme. Yritysseminaareissa uusia teknologioita tarjotaan usein vailla konkretiaa. Kaipasimme esimerkkejä. Sellaisia hyviä toteutuksia ja todenmukaisia esimerkkejä IoT:stä, robotiikasta ja tekoälystä, jotka sytyttävät. Jo pelkästään Suomi on täynnä mielenkiintoisia yrityksiä, jotka hyödyntävät uutta teknologiaa tai tarjoavat uusia teknologiaan perustuvia ratkaisuja muille.

Tech&Breakfast on väylä yrityksille tavoittaa kätevästi talousalueen teollisuuden päättäjät ja kehittäjät, jotka janoavat teknologioista tietoa ja harkitsevat tulevia kehitysvaiheita yrityksissään. Tech&Breakfast -konsepti rakentaa osallistujille ymmärrystä tulevaisuuden työelämän yksilötaidoista ja teknologian kehittymisen haasteista. Jokaisessa tilaisuudessa teknologiaa tarkastellaan todellisen yritys -casen kautta, kuinka teknologiaa on hyödynnetty tuloksellisesti.

Visiomme on kannustaa teollisia yrityksiä digiloikkaan. Tech&Breakfast tarjoaa nopeaa omaksumista uusiin teknologioihin ja konkretiaa teknologioiden tulokselliseen hyödyntämiseen. Aamiaistilaisuuksissa puheenvuoron saavat teknologiaa tuloksellisesti hyödyntävät yritykset, yhteistyökumppanit ja kaikki osallistujat, joista muodostuu edelläkävijöiden vertaisverkosto oman yrityksen teknologiakehitykseen.

Tech&Breakfast -konsepti koostuu

  • teknologian esittelystä ja sen tuloksellisesta hyödyntämisestä (käytännön yritys-case)

  • fasilitoidusta keskustelusta

  • loppumateriaalista ja seuraavista askelista teknologian hyödyntämisessä

  • runsaasta ja laadukkaasta Hovin aamiaisesta.

Aamiaisseminaareja järjestetään kolme vuoden 2019 aikana. Tilaisuudet järjestetään klo 8.30 – 11.00 Johtolassa Raumalla (Tikkalantie 5), aamiainen tarjoillaan klo 8.30 - 9.00. Tilaisuuksissa esitellään teknologioita positiivisesti ja tuoreesta näkökulmasta. Tech&Breakfastissa käydään läpi teknologiaa case-esimerkein ja fasilitoiduin keskusteluin. Tilaisuudessa on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia digitalisaatiosta myös muiden teollisuuden yritysten edustajien kanssa.

Ilmoittautuessasi Tech&Breakfastiin annat luvan  välittää nimesi ja  s-posti osoitteesi tilaisuuden pääyhteistyökumppanille.

www sivujen kuva.png

TULEVAT TAPAHTUMAT 2019

Tech&Breakfast 14.5.2019

Aamiaisen aihe: Virtuaaliteknologiat liiketoiminnan vauhdittajana (case Zoan Oy / Finnair Oyj)

Aika: 14.5.2019 klo 8.30-11.00 (Aamiainen klo 8.30-9.00)

Paikka: Johtola, Tikkalantie 5, Rauma

Hinta 95€ + alv 24 %, sisältää runsaan aamiaisen, luennon sekä virtuaalilasien testauksen

(Kauppakamarin ja Teknologiateollisuuden jäsenille hinta on 75€ + alv 24 %)

Ilmoittaudu viimeistään 3.5.2019.

Miten yrityksissä hyödynnetään virtuaaliteknologiaa? Haluatko päästä itse kokeilemaan virtuaalilaseja?

Virtuaalistudio Zoan Oy kertoo mitä tulisi huomioida virtuaaliprojekteissa ja esittelee casensa Finnair Oyj:n. Virtuaaliteknologiaa hyödynnetään tuloksellisesti mm. logistiikassa sekä-, huolto- ja koulutusprosesseissa.  

Tilaisuus käynnistyy runsaalla ja maittavalla aamiaisella, ja samalla pääset kokeilemaan virtuaaliteknologiaa.

 Tech&Breakfast 19.9.2019

Aamiaisen aihe: 5G Liiketoiminnan kehityksen mahdollistaja -Nouse uudelle tasolle (Case Elisa)

Aika: 19.9.2019 klo 8.30-11.00 (Aamiainen klo 8.30-9.00)

Paikka: Johtola, Tikkalantie 5, Rauma

Hinta 95€ + alv 24 %, sisältää runsaan aamiaisen sekä luennon

(Kauppakamarin ja Teknologiateollisuuden jäsenille hinta on 75€ + alv 24 %)

5G Liiketoiminnan kehityksen mahdollistaja -Nouse uudelle tasolle. Mitä siis 5G tarkoittaa ja mihin tarvitsemme sitä? Tilaisuudessa käsitellään todellisen yritys casin kautta 5G:n hyötyjä ja lisäarvon syntyä.
 

Tech&Breakfast 15.10.2019

Aamiaisen aihe: Dataohjattu alustatalous markkinoinnissa

Aika: 15.10.2019 klo 8.30-11.00 (Aamiainen klo 8.30-9.00)

Paikka: Johtola, Tikkalantie 5, Rauma

Hinta 95€ +alv 24 %, sisältää runsaan aamiaisen, luennon sekä digistrategia workshopin

(Kauppakamarin ja Teknologiateollisuuden jäsenille hinta on 75€ +alv 24%)

Viimeinen ilmoittautuminen 1.10.2019.

Dataohjattu alustatalous on markkinoinnin uusi todellisuus, joka on muuttanut markkinoinnin tukitoiminnosta tulosvastuulliseksi toiminnoksi. Digitaaliset alustat ja niistä saadun datan hyödyntäminen tuo yrityksille kilpailuetua toimialasta riippumatta. Keskeisessä asemassa on se, miten tuotetaan asiakkaalle arvoa uusilla alustoilla uusissa dataekosysteemeissä. Alustatalouden aikakaudella asiakkaan ja asiakkaan polun ymmärtäminen ovat tärkeässä roolissa, algoritmien määrittäessä yritysten viestien näkyvyyden. Mikä on siis markkinoinnin kannalta oleellista jatkuvasti muuttuvien algoritmien ja uusien alustojen viidakossa?

Digitaalisen markkinoinnin strategia määrittää yritykselle oleelliset asiat alustojen ja niistä saadun datan parhaaseen hyödyntämiseen. Se sitoo liiketoiminnan tavoitteet digimarkkinointiin ja luo pohjan tulokselliselle tekemiselle.

Tilaisuudessa tarkastellaan digitaalista markkinointia strategisesta näkökulmasta ja luonnostellaan strategiapohja workshop työskentelyn muodossa. 

 
 

Tech&Breakfast puhuttelee
teollisuuden päättäjiä ja vaikuttajia.

 
 

Yhteistyökumppanit 2019

tilaisuudet mahdollistaa

 
Yhteistyökumppanit 2019.png