techbreakfast

T E K N O L O G I O I L L A

 T U L O S T A

 
AdobeStock_125603109 [Converted] kopio.png
 

Tech&Breakfast

Teknologioilla tulosta

Tech&Breakfastin aamiaismenuussa tarjotaan teknologiaa ja sen tuloksellista hyödyntämistä. Osallistuja saa Tech&Breakfastissa konkreettisia ideoita siitä, miten yritys lisää teknologian avulla tuottavuuttaan, kilpailukykyään ja bisnestään. Tech&Breakfastin osallistujat ovat teollisuudessa ja bisneksessä toimivia teknologian edelläkävijöitä.

Tech&Breakfast -konsepti koostuu

  • Ennen seminaaria kuunneltavasta podcastista, joka johdattaa käsiteltävänä olevaan teknologiaan.

  • Tech&Breakfast –tilaisuudessa tutustutaan käytännön yritys-caseen ja kyseisen teknologian tulokselliseen hyödyntämiseen.

  • Lopuksi osallistuja saa vielä mukaansa pääkohdat tilaisuuden annista.

  • Runsas ja laadukas Hovin aamiainen.

Aamiaisseminaari järjestetään 18.9.2018 klo 9.00 – 11.00 Johtolassa Raumalla (Tikkalantie 5), mitä ennen tarjoillaan runsas Hovin aamiainen klo 8.30 - 9.00. Tilaisuuksissa esitellään teknologioita positiivisesti ja tuoreesta näkökulmasta. Tech&Breakfastissa käydään läpi teknologiaa case-esimerkein ja asiantuntijahaastatteluin. Tilaisuudessa on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia digitalisaatiosta myös muiden teollisuuden yritysten edustajien kanssa.

Ilmoittaudu täyttämällä oheinen ilmoittautumislomake. Tech&Breakfastin osallistumismäärä on rajattu, joten toimi nopeasti. Hinta on 49 euroa + alv. Kauppakamarin ja Teknologiateollisuus Ry:n jäsenyritysten osallistujilta 40 e + alv. Hinta sisältää runsaan aamiaisen.

 
 
Tech&Breakfast.png

TULEVAT TAPAHTUMAT

Tech&Breakfast 8.11.2018

Hyvä/paha data, mahdollisuudet IoT:n ja keinoälyn (AI) maailmassa (case Eversheds Sutherland)

Ajankohta:  klo 8.30 - 11.00 (Aamiainen klo 8.30 - 9.00)
Paikka: Johtola, Tikkalantie 5, Rauma
Hinta: 49€ + alv, sisältää runsaan aamiaisen
lmoittaudu viimeistään: 22.10.2018

Miten digitalisaatio nähdään juridiikan silmin? Mitä kansainvälisiä trendejä IoT:n ja keinoälyn suojaamisessa ilmenee ja miten suomalaiset yritykset ovat lähteneet mukaan tähän? Mitä on tiedettävä ja mitä kaikkea oikeastaan voidaan suojata? Miten IoT- ja AI-teknologiaa kehittävän yrityksen tulisi navigoida muiden osapuolien oikeuksien joukossa ja asemoitua oman suojaamisen näkökulmasta?

 

 

Tech&Breakfast 18.9.2018

Teollisen tuotannon läpinäkyvyyden parantaminen teollisen internetin (IoT) avulla - pilotoinnista toteutukseen (case Elisa/Sandvik)

Ajankohta:  klo 8.30 - 11.00 (Aamiainen klo 8.30 - 9.00)
Paikka: Johtola, Tikkalantie 5, Rauma
Hinta: 49€ + alv, sisältää runsaan aamiaisen
lmoittaudu viimeistään: 11.9.2018

Aiheena on kuinka teollisuuden tuotannossa toteutetaan IoT-hanke onnistuneesti pilotoinnista toteutukseen. Kansainvälisen teollisuuskonsernin Sandvikin Lahden tehdas on erikoistunut hydraulivasaroiden valmistukseen. Sandvikin hanke  oli Smart Factory, jonka tavoitteena oli kerätä dataa tehtaan ja sen koneen toiminnasta. Hankkeen lopputuloksena tehtaan kokonaiskuva saatiin yhä läpinäkyvämmäksi. Hanke valmistui tammikuussa 2018. Ensimmäisessä vaiheessa Sandvikin Lahden tehtaalla toteutettiin pilotti, jossa testattiin hankkeen toimivuutta. Pilotti todettiin toteutuskelpoiseksi ja koko tehtaan tuotannon koneiden kattava datankeruu ja analysointi toteutettiin Elisan IoT-alustan avulla. 

Perehdy Internet of Things teknologiaan etukäteen kuuntelemalla PODCAST.


Tech&Breakfast tarjoilee 2-4 luentoa vuodessa, joissa ei puhuta vain uusista tegnologioista vaan myös niiden mahdollistamasta tuloksesta. 
 

 

Tech&Breakfast puhuttelee
teollisuuden päättäjiä ja vaikuttajia.

 
 
 

Yhteistyökumppanit

tilaisuudet mahdollistaa

 
yhteistyökumppanit.png