techbreakfast

T E K N O L O G I O I L L A

 T U L O S T A

 
AdobeStock_125603109 [Converted] kopio.png
 

Tech&Breakfast

Teknologioilla tulosta

Oletko sinäkin huomannut, kuinka teknologioiden ympärillä vallitsee suuri hypetys?

Me olemme. Yritysseminaareissa uusia teknologioita tarjotaan usein vailla konkretiaa. Kaipasimme esimerkkejä. Sellaisia hyviä toteutuksia ja todenmukaisia esimerkkejä IoT:stä, robotiikasta ja tekoälystä, jotka sytyttävät. Jo pelkästään Suomi on täynnä mielenkiintoisia yrityksiä, jotka hyödyntävät uutta teknologiaa tai tarjoavat uusia teknologiaan perustuvia ratkaisuja muille.

Tech&Breakfast on väylä yrityksille tavoittaa kätevästi talousalueen teollisuuden päättäjät ja kehittäjät, jotka janoavat teknologioista tietoa ja harkitsevat tulevia kehitysvaiheita yrityksissään. Tech&Breakfast -konsepti rakentaa osallistujille ymmärrystä tulevaisuuden työelämän yksilötaidoista ja teknologian kehittymisen haasteista. Jokaisessa tilaisuudessa teknologiaa tarkastellaan todellisen yritys -casen kautta, kuinka teknologiaa on hyödynnetty tuloksellisesti.

Visiomme on kannustaa teollisia yrityksiä digiloikkaan. Tech&Breakfast tarjoaa nopeaa omaksumista uusiin teknologioihin ja konkretiaa teknologioiden tulokselliseen hyödyntämiseen. Aamiaistilaisuuksissa puheenvuoron saavat teknologiaa tuloksellisesti hyödyntävät yritykset, yhteistyökumppanit ja kaikki osallistujat, joista muodostuu edelläkävijöiden vertaisverkosto oman yrityksen teknologiakehitykseen.

Tech&Breakfast -konsepti koostuu

  • Tech&Breakfast –tilaisuudessa tutustutaan käytännön yritys-caseen ja kyseisen teknologian tulokselliseen hyödyntämiseen.

  • Lopuksi osallistuja saa vielä mukaansa pääkohdat tilaisuuden annista.

  • Runsas ja laadukas Hovin aamiainen.

Aamiaisseminaareja järjestetään kolme vuoden 2019 aikana. Tilaisuudet järjestetään klo 9.00 – 11.00 Johtolassa Raumalla (Tikkalantie 5), mitä ennen tarjoillaan runsas Hovin aamiainen klo 8.30 - 9.00. Tilaisuuksissa esitellään teknologioita positiivisesti ja tuoreesta näkökulmasta. Tech&Breakfastissa käydään läpi teknologiaa case-esimerkein ja asiantuntijahaastatteluin. Tilaisuudessa on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia digitalisaatiosta myös muiden teollisuuden yritysten edustajien kanssa.

 
 
Tech&Breakfast.png

TULEVAT TAPAHTUMAT 2019

  1. Tech&Breakfast (kevät)

Lisätietoja tapahtumasta tulossa lähiaikoina.

 

 2. Tech&Breakfast (syksy)

Lisätietoja tapahtumasta tulossa lähiaikoina.
 

3. Tech&Breakfast (talvi)

Lisätietoja tapahtumasta tulossa lähiaikoina.

 
 

Tech&Breakfast puhuttelee
teollisuuden päättäjiä ja vaikuttajia.

 
 
 

Yhteistyökumppanit 2018

tilaisuudet mahdollistaa

 
yhteistyökumppanit.png