Back to All Events

Tech&Breakfast 18.9.2018

Teollisen tuotannon läpinäkyvyyden parantaminen teollisen internetin (IoT) avulla - pilotoinnista toteutukseen (case Elisa/Sandvik)

Ajankohta:  klo 8.30 - 11.00 (Aamiainen klo 8.30 - 9.00)
Paikka: Johtola, Tikkalantie 5, Rauma
Hinta: 49€ + alv, sisältää runsaan aamiaisen
lmoittaudu viimeistään: 11.9.2018

Aiheena on kuinka teollisuuden tuotannossa toteutetaan IoT-hanke onnistuneesti pilotoinnista toteutukseen. Kansainvälisen teollisuuskonsernin Sandvikin Lahden tehdas on erikoistunut hydraulivasaroiden valmistukseen. Sandvikin hanke  oli Smart Factory, jonka tavoitteena oli kerätä dataa tehtaan ja sen koneen toiminnasta. Hankkeen lopputuloksena tehtaan kokonaiskuva saatiin yhä läpinäkyvämmäksi. Hanke valmistui tammikuussa 2018. Ensimmäisessä vaiheessa Sandvikin Lahden tehtaalla toteutettiin pilotti, jossa testattiin hankkeen toimivuutta. Pilotti todettiin toteutuskelpoiseksi ja koko tehtaan tuotannon koneiden kattava datankeruu ja analysointi toteutettiin Elisan IoT-alustan avulla. 

Earlier Event: September 17
Tech&Breakfast tunnelmia
Later Event: November 8
Tech&Breakfast 8.11.2018