Verkostoista voimaa yritysten kehittämiseen

Yhä tärkeämmäksi pienten yritysten kasvukeinoksi ovat nousseet perinteisen myynnin ja markkinoinnin rinnalla yrittäjän kyky rakentaa verkostoja. Verkostojen avulla voi löytää yhteistyökumppaneita, vertaistukea ja uusia asiakkaita.

Verkostot eivät kuitenkaan synny itsestään vaan se vaatii kohtaamisia kasvokkain.

Wasemacissa me rakennamme tietoisesti verkostojamme muun muassa eri yhdistysten kautta sekä osallistumalla ja erityisesti järjestämällä itse erilaisia tapahtumia aktiivisesti.  Wasemacin Tech&Breakfast mahdollistaa sinulle asiantuntevan työelämän verkoston, jossa verkoston jäsenet kehittävät ja suunnittelevat liiketoiminnan kehitystä uusine teknologioiden avulla. Seuraava tilaisuus järjestetään keväällä 2019.

Wasemac valittiin tällä viikolla myös Satakunnan Yrittäjien valiokuntatyöskentelyyn, verkostoitumisvaliokuntaan. Valiokunnan tehtävänä on valmistella toimintalinjauksia sekä laatia kannanottoja, suunnitelmia, selvityksiä ja antaa lausuntoja. 

Verkostoissa vallitsee myös sääntö ”mitä enemmän itsestäsi annat, sitä enemmän siltä saat”.

Mitä enenmmän annat verkostollesi sitä enenmmän saat. .png
Melisa Haahtinen