Kehitä itseäsi ja yritystäsi tai katoat - mitä tulevaisuuden työelämätaitoja tarvitset?

Tech&Breakfast tiimi aloitti uuden vuoden luennoimalla tulevaisuuden työelämätaidoista Urastartti messuilla sekä Akateemiset naiset ry:n kokouksessa. Esittelemme kuulijoille 15 työelämätaitoa ja tapoja miten voit hiota omia taitojasi ja olla näin valmiimpi tulevaan.

 

Tiesitkö että Euroopan digistrategian mukaan teollinen vallankumous luo viisi uutta työpaikkaa jokaisen kahden menetetyn perinteisen työpaikan tilalle?

 

Työelämä tulee muuttumaan niin suuresti, että siihen vastaamiseksi merkittäviä uudistuskia on uskallettava tehdä laajasti koko yhteiskunnassa. Pelkästään työn sisältö ei muutu, vaan koko työelämän rakenne, työnjohtaminen ja organisoituminen. Projektiluonteisuus ja yrittäjyys lisääntyvät, vanhoja tehtäviä katoaa ja uusia syntyy tilalle.

 

Kiinnostaako sinua tai työyhteisöäsi kuulla miten yksilönä voit ottaa haltuun tukevaisuuden työelämätaidot? Luento sopii hyvin työyhteisöjen tilaisuuksiin sekä yhdistysten kokouksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin techandbreakfast@wasemac.com .

 

The Jetsetting Fitzgeralds.png
Melisa Haahtinen