Elokuvateatterissa uuden YouTube kanavan julkistamistilaisuus sekä tekoälykehitystä

Teknologiasta puhutaan paljon, mutta keskustelu jää usein hypen ja tulevaisuuden visioinnin tasolle. Teknologiat ovat jo siirtyneet kotioloihin erillaisten älylaitteiden ja esimerkiksi talotekniikan myötä. Tästä syystä teknologioiden perustuntemusta tulisi olla ihan jokaisella ikään tai työrooliin katsomatta, Haahtinen kuvailee.

Julkaistavalla Youtube-kanavalla ei ole luvassa jargonia tai pönötystä, vaan teknologiaan tutustutaan vauhdikkaasti. Luvassa on muun muassa offroadia, kiihdytysautoilua, sukeltamista ja pyrotekniikkaa. Videoita on kuvattu yhdessä Sammeli Korhosen kanssa kesän aikana.

Samaan pakettiin on siis videomuotoon niputettu tiukkaa faktaa teknologoista, niiden hyödyntämismahdollisuuksista ja käyttöönottamisesta – huumoria, näyttävyyttä ja selkeyttä unohtamatta.

https://ls24.fi/raumalainen/teknologian-hurjapaa-esitellaan-elokuvateatterissa-raumalainen-youtube-kanava-esittelee-teknologioita-niin-etta-taviskin-ymmartaa?fbclid=IwAR1LgygwytvUFSoeBVRMfjFYeL3YWELUkkb8H7zgY7-7oGirv43kYYIt44g

Hurjapää lehtijuttu Länskäri.png
Melisa Haahtinen