Tech & Breakfastin synty - Kahvikupin kilahduksesta se lähti

Tech &Breakfast tarjoaa konkreettisia ideoita siitä, miten yritys lisää teknologian avulla tuottavuuttaan, kilpailukykyään ja bisnestään.

Syksyllä 2018 startataan, mutta mistä kaikki sai alkunsa?

- Tech & Breakfast -on jatkuva konsepti, joka lähti liikkeelle kulttuurillemme luonnollisesta kahvittelusta ja pöydän ääressä istujien hurahduksesta uusiin teknologioihin, Tech & Breakfast –tiimiläinen Sini Gahmberg sanoo.

- Oma kiinnostuksemme teknologioihin on vienyt meitä kymmeniin seminaareihin ja tilaisuuksiin. Seminaareja kuunnellessamme kuitenkin huomasimme, että teknologioita esitellään usein taivaanrantaa maalailevina, Tech & Breakfast –tiimiläinen Melisa Haahtinen jatkaa.

Nopeaa johdatusta teknologiaan

Tästä syystä Tech & Breakfast mahdollistaa teknologian nopean omaksumisen hyödyntämällä kolmivaiheista konseptia. – Se koostuu ennen seminaaria kuunneltavasta podcastista, joka johdattaa käsiteltävänä olevaan teknologiaan. Tech & Breakfast –tilaisuudessa tutustutaan käytännön yritys-caseen ja kyseisen teknologian tulokselliseen hyödyntämiseen. Lopuksi osallistuja saa vielä mukaansa pääkohdat tilaisuuden annista.

Tech & Breakfastin järjestäjät Melisa Haahtinen, Sini Gahmberg ja Mia Nikula ovat toimineet pitkään teollisuudessa eri tehtävissä ja ovat innostuneita uusista teknologioista, digiajan murroksesta ja sen vaikutuksista työelämään.

Intohimona teknologinen kehitys

Tech & Breakfastin osallistujat ovat myös teollisuudessa ja bisneksessä toimivia teknologian edelläkävijöitä.

- Oma intohimomme tietää lisää teknologioista ja ennen kaikkea niiden tuottamista tuloksista antoi sysäyksen Tech&Breakfast konseptille, Tech & Breakfast –tiimiläinen Mia Nikula kertoo.

- Kahvia kului syntyprosessin aikana pannullinen jos toinenkin. Koestimme järjestelmmällisesti ideaamme alueen teknologiajohtajilla, ja saimme erittäin hyvää palautetta. Niinpä on kakkukahvien aika, Tech & Breakfast on syntynyt, järjestäjät ilmoittavat hymyillen.

Tech & Breakfast -faktat

  • Jatkuva konsepti, joka on aloitettu 2018
  • Vuodessa noin 4 tilaisuutta
  • Kohderyhmä: teollisuuden johtajat, päättäjät ja teknologian edelläkävijät
  • Tech & Breakfast koostuu esimateriaalista (podcast), aamiaistilaisuudesta ja sen tiivistetystä mukaanotettavasta materiaalista.
MIN_9724.JPG
Melisa Haahtinen